online webcam
voeg online webcams toe aan uw favorieten

UITLEG ONLINE WEBCAMS

Hoe werkt het? Simpel.

Alle online webcams die op dit moment online zijn kunt u vinden op de hoofdpagina en op de subpagina’s u kunt kiezen uit de volgende categorieën live sex webcams:

Vrouwen
Mannen
Koppels
Alle sex webcams

Van elke cam die online is laten we een kleine preview zien, deze wordt om de zoveel seconden ververst. U kunt eerst rustig een geile webcam uitzoeken en naar de informatie van onze leden kijken door op de “ï” te klikken. Hier ziet u ook foto’s van de betreffende cammer en een beetje informatie waar de dame, heer of koppel van houdt, wat voor een taal ze spreken, waar ze wonen, of ze misschien in zijn ook privé af te spreken etc.

Heeft u een geile sex webcam gevonden? Klik dan op de foto om streaming beelden te bekijken en live met de cammer te chatten. U komt eerst in ons betaal scherm waar u kunt kiezen uit 2 mogelijkheden, betalen met uw (mobiele) telefoon of betalen met uw creditcard.

Als u betaald met uw telefoon belt u gewoon het aangegeven nummer en volg de instructies en voer de aangegeven pincode in en binnen 10 seconden bent u live. De kosten zijn 80 cent per minuut. Als u binnen bent kunt u ook altijd nog wisselen van cam. U kunt ook met uw creditcard betalen.

Met uw creditcard kunt u een account aanmaken. U kunt dit account (en de credits) gebruiken voor de verschillende webcams. Ben je klaar met chatten? Dan blijven de overgebleven credits gewoon staan tot de volgende keer. Als u binnen bent bij de desbetreffende cammer zijn er een aantal mogelijkheden. Door op de naam van een dame te klikken gaat u privé met haar. Ook kunt u haar horen als ze een microfoon heeft en u kunt sommige webcammers bellen, en vervolgens een leuke dame heer of koppel bekijken tijdens een persoonlijk one-to-one gesprek.

Dan hebben we ook nog de profielen. Dit zijn de profielen van de online sex webcams die momenteel offline zijn. Hier kunt u weer de informatie bekijken en foto’s en ook waarneer ze voor het laatst online waren. Heeft u nog vragen? Mail ons dan